Szőnyegtisztítás és kárpittisztítás

Szolgáltatásaink

Háztól-házig
Szőnyegtisztítás háztól házig!

Rendelésre házhoz megyünk és szőnyegeit elszállítjuk telephelyünkre, ahol szakembereink a megfelelő módon megtisztítják azokat. A tisztítás tartalmazza a teljes por és poratkamentesítést,valamint a vizes-vegyszeres mélytisztítást.

Teljes por és atkamentesítés 2-3 nap alatt!

Az antiallergikus tisztítást minden szőnyegtisztítás esetén elvégezzük, különös figyelemmel a portalanításra és az alapos atkamentesítésre, valamint speciális adalékanyagok alkalmazására.

autókárpit tisztítás
Fontos!

NEM KÉRÜNK ELŐLEGET!

A számla kiegyenlítése a tiszta szőnyegek átvétele után történik, miután az ügyfél megszemlélhette munkánk eredményét. A tárolás 4 hétig INGYENES!Ezt követően havonta 1.800,- Ft-ot számolunk fel tárolási díjként minden megkezdett hónapra. A 6 hónapon belül át nem vett tárgyakat tovább tárolni nem áll módunkban, ezért azokat karitatív célra adományozzuk. Az ebből eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Ha szőnyege
nem szállítható...

A helyszíni kárpittisztítás és a szőnyegtisztítás profi, ipari szőnyeg - és kárpittisztító gépekkel történik. Mindig igazodunk az ön szőnyegének anyagához és ennek megfelelően választjuk a technológiát amivel dolgozunk.

szőnyegek
Minőségi szőnyegtisztítás mélymosás, vegytisztítás.

Szőnyegtisztítás általában 2-3 munkanap. Vállalunk gépi gyártású szőnyegek mélymosását, faliszőnyegek, rongyszőnyegek egyedi mosását, valamint kézi csomózású szőnyegek, kézi szőttes szőnyegek és keleti szőnyegek egyedi mosását, vagy kézi tisztítását, valamint antik szőnyegek kézi tisztítását! Helyszíni padlószőnyegtisztítás. Kárpitos bútorok tisztítása helyszínen.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kapcsolat információ

Cím:
4600 Kisvárda
Liptai Béla út 35.
4400 Nyíregyháza
Vasvári Pál út 78.
Telefon: 06-20-476-2825

Minden jog fenntartva ! © Copyright | Magic 2012